• Determinació de proteïnes i lípids a la llet

 •  

  Institut Quatre Cantons

  Determinació de proteïnes i lípids a la llet
  Tallers i sessions amb alumnes

 •  

  Miquel Llobera Sande

  Catedràtic Emèrit de Bioquímica i Biologia Molecular de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona (UB) (1987) i Responsable del Grup de Recerca Metabolisme Lipídic LPL (https://www.bq.ub.edu/LPL/index.php). És especialista en Regulació del Metabolisme.
  Docència: Ha fet classes (Bioquímica, Regulació del Metabolisme, Immunologia, Laboratori III) a diferents ensenyaments de la UB (Biologia, Bioquí­mica). Forma part d’un grup d’Innovació Docent de la UB que ha estat subvencionat per la Generalitat de Catalunya i pel Ministerio de Educación y Ciencia. Ha estat coordinador Responsable de Biologia per a les proves d’accés a la Universitat (1997-2007)
  Recerca: Ha dirigit diversos projectes subvencionats per a l’Administració pública i per a l’empresa privada. És autor d’un centenar de treballs de recerca i ha dirigit diverses Tesis Doctorals, Tesines de llicenciatura  Màsters Experimentals.
  Gestió: Ha estat Vicedegà de la Facultat de Biologia (1987-1989), Director del Departament de Bioquí­mica i Biologia Molecular (UB) (2003-2007), membre de la Comissió de Política Científica de la UB, del Consell de Divisió de Ciències de la UB i del Claustre Constituent durant diversos periodes.
  Altres: Traductor de textos científics com ara totes les edicions de la Biologia Cel·lular de Alberts (Omega), de Regulación del Metabolismo de Frayn (Omega), de Bases del control del metabolismo de Fell (Omega) o de Una ojeada al Metabolismo de Salway (Omega). És coautor de Biocontext (Teide).

 • L’Experiència en imatges